søndag 15. november 2009

Hola amigos :)

Vi vil takke alle som har bidratt med penger til skoleprosjektet til Misjonsalliansen her i Bolivia. Vi har nå overført pengene til dem og kontoen er avsluttet. Pengene vil komme mye til nytte og vi vet at de som får hjelpen vil sette stor pris på dette. Så en stor takk til alle sammen :)


Den siste uka har vi vært i La Paz å nøtet dagene. Vi har blitt utfordret med å ha ansvaret for alle barna på shelteret der vi er i praksis. Dette var en utfordring! Tempoet var høyt, men vi kom oss alikevell gjennom dagene med sang, tegning og lek. Vi har vært å tatt Manikyr for en billig peng, Helene og Silje har og vært hos frisøren. Vi har blitt kjent med en norsk mann som er gift med ei boliviansk dame, disse har vist oss rundt i La Paz. Der blant annet innsiden i regjeringsbygget og sett rettsaler på grunn av at hun er advokat. Vi var og hjemme hos dem å fikk en boliviansk lunsj, veldig godt å veldig koselig :)
Ute på en resturant
I regjeringsbygget, presidenten var på en reise så han var ikke der.
I helgen har vi vært på kino å sett 2012, solt oss, slappt av, vært ute å spist middag med venner og vært ute å sjekket nattlivet :) Dette var utrulig kjekkt å få se hvordan nattlivet er i La Paz. Litt merkelig å være de eneste lyse i hele lokalet. I dag har vi brukt dagen til å handle inn de siste tingene vi ønsker å ha med oss hjem til Norge. Vi har funnet ut at det begynner å minke på tiden, det går med storm skritt nå mot hjemreis. Samtidig som det blir kjekkt å reise hjem til venner og familie, blir det og trist å reise fra La Paz og de vi har blitt glad i her nede. I kveld skal vi ut å spise på Mongos som en fin avsluttning på helgen. Nå har vi kun 2 dager igjen i praksis, hjemreisen starter på Torsdag og vi er hjemme Fredags kveld. Setter pris på stoooort oppmøte med det norske flagg :) Hehe :) Gleder oss til å se dere alle igjen :)


Stor klem fra Helene, Silje og Gry Anette :)

4 kommentarer:

  1. Flott med alt dåke har opplevd!! Uansett blir det utruleg godt at dåke alle tre vender trygt tilbake til fedrelandet :)
    Ha det godt dei 2 siste dagane og!!

    SvarSlett
  2. Takk for mange fine blogger fra La Paz, det har vore veldig gildt å få lov til å fylgja med på alt dokke har opplevd i desse 10 vekene. Kos dokke nå dei siste dagane i Bolivia, og velkommen heim mange har savna dokke. God tur til Norge. Mvh Gunn

    SvarSlett
  3. Eg rekne med å stilla på flyplassen :) Varte godt å få dåkke heim! Ha ein fin siste-dag!

    SvarSlett
  4. Takk takk janne :) Me ska nyta den siste dagen :) Kjekkt å hørra at d va kjekkt å fylla med på bloggen :) Snart e me heima igjen ;)

    SvarSlett