torsdag 22. oktober 2009

Liten oppdatering

Heihei folkens :)

Kjekkt å hørra at mange følge med oss her nede i Bolivia :) Fekk beskjed om at vi skrev alt for lite blogg her, men vi føler at vi legger ut når det er noe som skjer her utenom det vanlige. Fordi hverdagen vår har bestått i spansk undervisning, barnehjemmet, henging, shopping, soling og slikt i fritiden. Nå er Gry Anette og Helene ferdige med de 60 timer obligatoriske spansk undervisningen. Hærligt :) Silje har enda noen timer igjen siden hun har vært syk. Helene vurderer om hun skal ta noen flere timer, mens Gry er fast bestemt på at hun er ferdig :)

Idag var vi på barnehjemmet for å intervjue til oppgaven vårs. Så nå er det bare til å starte å skrive på oppgaven, selv om mange andre ting frister mer når vi befinner oss i Sør Amerika :)

Idag var vi og å bestillte tur til Salt ørkenen (Salar de Oyuni) som ligger 11 timer fra La Paz med buss. Vi reiser imorgen kveld (Fredag) og er tilbake i La Paz Mandags morgen :) Blir kjekkt :) Jentene på tur, denne gongen blir det bare oss 3 som reiser. Vi skal overnatte en natt på et salt hotell, alt er laget av salt, spennende! Vi må utnytte helgene som er igjen av oppholdet derfor blir det sikkert reising igjen neste helg og, da tenker vi å reise til Copacabana som ligger ved titicaca sjøen,3 timer kjøring. Her ligger Bolivias einaste offisiella strand. Så då håpe me på fint vèr :) En liten båt tur ifra der ligger Isla del sol som er en øy med fin natur og mange hvite strender på rekke å rad :) Digg :)

Sånn ellers så går det greit med oss alle. Ungene på barnehjemmet synes det er kjekkt når vi er der og vi føler oss nyttige. Vi tror og håper at vi er med på å gjøre hverdagen til alle de søte små bedre.

Klem fra oss :)

2 kommentarer:

  1. hei Helene, kjekt å følga dåke på tur,godt de har det bra og lere mykje. må no ikkje gløyma morsmålet oppi da heila.kos dåke alle tre i tia de har att.
    mvh.onkel H.

    SvarSlett
  2. Hei Onkel:) Kjekt å høra at dåke følge me oss der heima:D Me trivs veldig godt her! Å dagane her nere går altfor fort;)

    SvarSlett